Zeer opmerkelijk design komt uit het atelier van TECTA. Opgericht in 1956, en grote naam verworven met het opnieuw op de markt brengen van grote meubelklassiekers. Ontworpen door kunstenaars als Gerrit Rietveld, El Lissitzky, Walter Gropius, Ludwig Mies van der Rohe en Marcel Breuer.

Ook is TECTA voornamelijk befaamd om het grote aanbod aan Bauhaus re-edities en de sledestoel, ook wel bekend als de Kragstuhl ®.

Het bedrijf wat in 2002 is opgesplitst in twee divisies, is bekend om de hoge kwaliteit, schitterende afwerking en lange levensduur van haar producten, alsmede de snelle levertijd.

Vandaag de dag worden er niet alleen Bauhaus re-edities geproduceerd, maar ook hedendaagse ontwerpen van verschillende bekende namen als de Nederlander Chris Slutter, Dieter Rams, Joachim Manz en vele anderen ...

De Duitse meubelfabrikanten: JANUA Möbel en FREIFRAU Manufaktur maken bijzondere tafels en zitmeubelen met een unieke ontwerp. Hierbij zijn creativiteit en vakmanschap van belang om de meubelen van hoge kwaliteit te kunnen produceert.

Twee gedachten, een ambitie, één verlangen en een gedeelde passie voor glas. Dit is hoe Gallotti&Radice in 1955 is opgericht. Een studio waar de ideeën van glas bedacht en geproduceerd kunnen worden.