Freifrau Manufaktur

Over Freifrau

De Duitse meubelfabrikanten: JANUA Möbel en FREIFRAU Manufaktur maken bijzondere tafels en zitmeubelen met een unieke ontwerp. Hierbij zijn creativiteit en vakmanschap van belang om de meubelen van hoge kwaliteit te kunnen produceert.

Historie

Birgit Hoffmann studeerde af als industrieel ontwerper in Kiel. Vervolgens werkte ze in Milaan en tussen 2000 en 2006 als senior designer bij Peter Maly ontwerp in Hamburg. In 2006 richtte zij haar eigen bedrijf met de focus op designmeubelen en interieurdesign in Hamburg.

In 2011 nam ze ook de art direction op zich voor het bedrijf Freifrau zitmeubelfabrikant. ze ontwerp een heel aantal modellen voor Freifrau waar onder: Leya en Amelie.

Bijzonder

De merken zijn bijzonder elegant en altijd zeer functioneel. Deze tijdloze tafels, stoelen, kasten en opbergmeubelen worden ontworpen door zowel gerenommeerde ontwerpers als wel nieuwkomers, die samen met aandacht voor vorm, esthetiek en detail willen voldoen aan de hoge ontwerp-normen.

De collectie’s met vakmanschap vervaardigde meubelstukken biedt eersteklas comfort met een scala aan onderscheidende kenmerken, Exclusieve materialen, hout en hoogwaardig leder biedt de klanten een hoogwaardig product.

De stukken worden geproduceerd door middel van traditionele technieken en vakmanschap. Ze worden vervaardigd in Duitsland. Door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde, duurzame materialen, benadrukt de bedrijven niet alleen de ecologische bewustwording, maar zorgen ze er ook voor dat de volgende generaties, kunnen genieten van de meubelen.

Sander de geus

Email

Telefoonnummer

+31 (0) 654 726 620

Adres

Artemisweg 145-E, Lelystad

Let op: bezoek uitsluitend op afspraak

KvK nummer

81098405

BTW nummer

NL003530329B44