Janua Möbel

Over Janua Möbel

De Duitse meubelfabrikanten: JANUA Möbel en FREIFRAU Manufaktur maken bijzondere tafels en zitmeubelen met een unieke ontwerp. Hierbij zijn creativiteit en vakmanschap van belang om de meubelen van hoge kwaliteit te kunnen produceert.

Historie

Christian Seisenberger ontdekte al op jonge leeftijd zijn enthousiasme voor het werken met natuurlijke materialen in het timmerwerkplaats van de grootvader. Seisenberger afgestudeerde aan de Academie voor Design in München.

Zijn proefschrift „Möbel in Leichtbauweise“ werd gepresenteerd op de „Talente 2005“. Seisenberger werd ook genomineerd voor de Beierse Staatsprijs voor Young Designers. In januari 2005 richtte hij het bedrijf: Janua op.

Bijzonder

De merken zijn bijzonder elegant en altijd zeer functioneel. Deze tijdloze tafels, stoelen, kasten en opbergmeubelen worden ontworpen door zowel gerenommeerde ontwerpers als wel nieuwkomers, die samen met aandacht voor vorm, esthetiek en detail willen voldoen aan de hoge ontwerp-normen.

De collectie’s met vakmanschap vervaardigde meubelstukken biedt eersteklas comfort met een scala aan onderscheidende kenmerken, Exclusieve materialen, hout en hoogwaardig leder biedt de klanten een hoogwaardig product.

De stukken worden geproduceerd door middel van traditionele technieken en vakmanschap. Ze worden vervaardigd in Duitsland. Door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde, duurzame materialen, benadrukt de bedrijven niet alleen de ecologische bewustwording, maar zorgen ze er ook voor dat de volgende generaties, kunnen genieten van de meubelen.

Meer dan alleen gebruiksvoorwerpen

Janua meubilair zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen – het zijn meubelstukken met karakter. De meubels imponeren met hun unieke veelzijdigheid, functionaliteit en duurzaamheid. De op maat gemaakte meubels combineren pure elegantie met hoogwaardige materialen: Hoge kwaliteit massief hout, zoals eiken, noten of iepenhout worden gecombineerd met het fijnste leder en metalen zoals ruw staal of aluminium.

Janua wil een nieuwe maatstaaf neer zetten in de meubelbranche. En zijn reputatie als een creatief en innovatief bedrijf waarmaken met tijdloze tafels voor woonkamer, eetkamer en studie maar ook met dressoirs en bedden.

Het meubelstuk als centraal punt in elke ruimte. Een aantrekkelijke tafel of elegante bank om op plaats te nemen en te genieten van de avond in goed gezelschap.

Sander de geus

Email

Telefoonnummer

+31 (0) 654 726 620

Adres

Artemisweg 145-E, Lelystad

Let op: bezoek uitsluitend op afspraak

KvK nummer

81098405

BTW nummer

NL003530329B44